میوه خشک سلامتی میوه و گیاه جووان آل . لطفا ً برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید .
میوهها و سبزیجات انتزاعی به طور جهانی به عنوان سالم تبلیغ میشوند . دستورالعملهای غذایی برای آمریکاییها توصیه میکنند که شما نیمی از میوه و سبزیجات بشقاب خود را درست کنید . او همچنین از این امر حمایت میکند که نیمی از بشقاب باید میوه و سبزیجات باشد . میوهها و سبزیجات گروه متنوعی از غذاهای گیاهی هستند که به مقدار زیادی در محتوای انرژی و مواد غذایی تغییر میکنند . علاوه بر این, میوهها و سبزیجات فیبر رژیمی را تامین میکنند و دریافت فیبر با بروز بیماریهای قلبی و عروقی و چاقی ارتباط دارد . میوهها و سبزیها همچنین ویتامین و مواد معدنی را به رژیم غذایی تامین میکنند و از جمله منابع ترکیبات شیمیایی هستند که به عنوان آنتیاکسیدان , فیتواستروژن ها و عوامل ضد التهابی و سایر مکانیسمهای دفاعی عمل میکنند . در این بررسی , ما راهنمای غذایی موجود در دریافت میوهها و سبزیجات را توضیح میدهیم . ما همچنین تلاش میکنیم تا میوهها و سبزیجات را براساس ساختارها و عملکردهای مشابه شیمیایی مشخص کنیم . تفاوت بین میوهها و سبزیها در ترکیب مواد غذایی مفصل است . ما مطالعات اپیدمیولوژیک و بالینی را در مورد فواید سلامتی میوهها و سبزیجات خلاصه میکنیم . در نهایت نقش فیبر در میوهها و سبزیجات در پیشگیری از بیماری مورد بحث قرار میگیرد .
http://armintoafkh.rozblog.com/post/1
مقدمه : رژیم غذایی بالا در میوهها و سبزیها به طور گسترده برای ویژگیهای ارتقا دهنده سلامت خود توصیه میشود . میوهها و سبزیجات در طول تاریخ , به دلیل غلظتهای مختلف ویتامین , به ویژه ویتامین c و a , مواد معدنی , به ویژه الکترولیتها , و مواد شیمیایی به ویژه آنتیاکسیدانها در نظر گرفته شدهاند . علاوه بر این , میوهها و سبزیها به عنوان منبع فیبر رژیمی توصیه میشوند .
اکثر کشورها توصیههای غذایی حاوی میوه و سبزیجات دارند . جدول ۶ - ۷ - خلاصهای از توصیههای کشورهای عضو سازمان ملل: کانادا ( کانادا ) , انگلستان ( ایالاتمتحده آمریکا) , و ایالاتمتحده ( 2010 ) . اگرچه توصیههای غذایی شباهتهای زیادی دارند , کشورهای مختلف استراتژیهای مختلفی را برای جدا کردن میوهها و سبزیجات به گروهها انتخاب میکنند . میوهها و سبزیجات پرتقال اغلب در کاروتنوئید بالا هستند و در رده جداگانهای قرار میگیرند . با این حال بسیاری از سبزیجات سبز تیره در کاروتنوئید بالا هستند . تقسیم میوه و سبزیجات به مقولههای رنگ برای برنامهریزی منو منطقی میسازد اما با محتوای مواد غذایی همخوانی ندارد .
http://armintoafkh.rozblog.com/post/1
جدول ۴ - ۵ - تحلیل راهنمای ملی : کانادا , انگلستان , ایالاتمتحده
سبزیجات تازه , منجمد و کنسرو شده سبز تیره , پخته یا خام ( بروکلی , اسفناج , سیبزمینی شیرین , شلغم , شلغم , شلغم , سیبزمینی شیرین , شلغم , سیبزمینی شیرین , شلغم , سیبزمینی شیرین , شلغم , سیبزمینی شیرین , شلغم , سیبزمینی شیرین و لوبیا قرمز ) . لوبیا سبز یا نخود سبز را در بر نمیگیرد .
سبزیجات
- ۰۰/۰۱/۰۸